Ergologie

 

 

 

Opfriscursus & Masterclass PRPP-Interventie

2-daagse cursus
Cursusbedrag € 1.075,-

Dinsdag 29 en woensdag 30 oktober 2024
(I.v.m. het OT Europe congres is de cursus verschoven naar bovenstaande data.)
Cursustijden 09.30 - 17.00 uur

Locatie Aristo Utrecht CS

 

Heb jij de PRPP-Interventie cursus gevolgd, maar kunnen jouw vaardigheden wel een boost gebruiken? Schrijf je dan in voor de PRPP-Interventie opfriscursus en masterclass. In deze tweedaagse cursus herhalen we kort alle stappen van de PRPP-Interventie en gaan we daarnaast in op jouw vragen uit de praktijk. Hiermee frissen we je kennis op en gaan we een stukje verder dan we in de reguliere PRPP-Interventiecursus doen.

Let op: Deze opfriscursus en masterclass is uitsluitend voor ergotherapeuten die reeds PRPP-Interventie geschoold zijn.
Daarnaast is het zeer wenselijk dat je je eigen casuïstiek meebrengt; bij voorkeur met video-materiaal. We zullen dit gebruiken om goed op alle vragen uit de praktijk in te gaan.

Wil je meer weten over de wetenschappelijke verantwoording? Kijk dan bij Wetenschap en PRPP.

 

Docenten
De cursus kan worden gegeven door Marieke Lindenschot, Daniël du Corbier en Erica Blokker. Zij zijn allen PRPP-docent, lid van het internationale PRPP netwerk en ergotherapeut.

Accreditatie en certificering
Er zal accreditatie worden aangevraagd, zodra dit is toegekend wordt hier het aantal studiepunten vermeld. Daarnaast ontvangt u op de laatste dag een certificaat.
(Voor aanmelden voor de cursus is ADAP-registratie niet noodzakelijk.)

Cursuslocatie
Aristo Utrecht-CS, Godebaldkwartier 357, 3511 DT Utrecht (Kantoren Janssoenborch Hoog Catharijne). Navigatieadres (per auto): Spoorstraat 22, Utrecht.
Deze locatie is per openbaar vervoer (trein) goed bereikbaar. Gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne, op 2 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht-Centraal.Hou rekening met zoeken naar een parkeerplaats en parkeerkosten als je met de auto komt.
www.aristo.nl

 

Inschrijven

Bij inschrijving geeft u bij uw factuurgegevens aan en of uzelf of uw werkgever betaalt.

Let op: betaalt uw werkgever? Vraag dan van tevoren de factuurgegevens op bij uw werkgever (naam, adres, referentie / kostenplaats / ordernummer, emailadres). Indien een factuur later dient te worden aangepast wordt hiervoor € 52,50 administratiekosten berekend.

U kunt kiezen voor direct via iDEAL betalen of voor een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. In beide gevallen volgt de factuur direct via de mail.

De inschrijving loopt via een portal waarbij je een login maakt op basis van je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Via de portal heb je inzage in informatie over de cursus, de factuur en kun je vragen stellen, wijzigingen doorgeven, etc.


Klik hier om het inschrijfformulier 2024 te openen

 

Uw inschrijving is compleet wanneer u na ontvangst van de factuur voor deelname het cursusbedrag heeft overgemaakt. U ontvangt een bevestiging van betaling en deelname.

Deze inschrijving stopt als er voldoende cursisten en reservecursisten voor 2024 zijn genoteerd.

 

Bij inschrijving voor een cursus aangeboden door Ergologie zijn de volgende leveringsvoorwaarden van kracht:
Klik hier voor de algemene voorwaarden

Als je een klacht hebt dan horen wij die graag en handelen wij die zo snel en zo goed mogelijk af. De klachtenprocedure kun je lezen als punt 13 van de algemene leveringsvoorwaarden.
Klik hier voor de algemene voorwaarden