Ergologie

 

 

 

PRPP-Assessment Terugkomdag voor
ergotherapeuten die werken met cliënten
met een verstandelijke beperking

1-daagse cursus
Cursusbedrag € 435,-

Dinsdag 16 oktober 2024
Cursustijden 09.00 - 17.00 uur

Locatie Aristo Utrecht CS

 

Op verzoek organiseert Ergologie een PRPP-Assessment terugkomdag specifiek voor ergotherapeuten die werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Deze dag staat dus ook in het teken van deze casuïstiek. Verder volgen we de reguliere opzet van de terugkomdag wat betekent dat we kennis herhalen en minimaal 2 video’s bekijken, scoren en bespreken.  

Docenten
De cursus wordt gegeven door Jochen Bilderbeek en Marieke Rothuizen-Lindenschot. Zij zijn beiden PRPP-docent, lid van het internationale PRPP netwerk en ergotherapeut. 

Let op: je dient de 5-daagse PRPP-Assessment cursus te hebben gevolgd om je in te kunnen schrijven voor deze terugkomdag!

Accreditatie en certificering
Voor deelname aan deze extra terugkomdag zijn geen accreditatiepunten verbonden. Je kunt zelf het certificaat uploaden in het kwaliteitsregister. Voor deelname aan de cursus is ADAP-registratie niet noodzakelijk.

Cursuslocatie
Aristo Utrecht-CS, Godebaldkwartier 357, 3511 DT Utrecht (Kantoren Janssoenborch Hoog Catharijne). Navigatieadres (per auto): Spoorstraat 22, Utrecht.
Deze locatie is per openbaar vervoer (trein) goed bereikbaar. Gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne, op 2 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht-Centraal.Hou rekening met zoeken naar een parkeerplaats en parkeerkosten als je met de auto komt.
www.aristo.nl

 

Inschrijven voor de PRPP-Assessment Terugkomdag-VG

Bij inschrijving geeft u bij uw factuurgegevens aan en of uzelf of uw werkgever betaalt.

Let op: betaalt uw werkgever? Vraag dan van tevoren de factuurgegevens op bij uw werkgever (naam, adres, referentie / kostenplaats / ordernummer, emailadres). Indien een factuur later dient te worden aangepast wordt hiervoor € 52,50 administratiekosten berekend.

U kunt kiezen voor direct via iDEAL betalen of voor een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. In beide gevallen volgt de factuur direct via de mail.

De inschrijving loopt via een portal waarbij je een login maakt op basis van je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Via de portal heb je inzage in informatie over de cursus, de factuur en kun je vragen stellen, wijzigingen doorgeven, etc.


Klik hier om het inschrijfformulier Terugkomdag-VG te openen


Uw cursusinschrijving is definitief na betaling. Bij de inschrijving kiest u voor direct betalen via iDeal of later betalen op factuur. Direct betalen via iDeal geeft direct garantie op plaatsing in de gekozen cursus.

 

Wil je de gehele PRPP-Assessment cursus volgen en de speciale TKD?
Klik dan hier voor meer info en schrijf je daar dan in voor de PRPP-Assessment cursus 1 (di 27 feb - ma 4 mrt 2024), waarbij je kan mailen met het verzoek om deel te nemen aan de speciale TKD-VG. De terugkomdag is dan niet op de daar vermelde
19 april maar op 16 april.

Voor vragen kun je mailen naar info@ergologie.nl. WEES ER SNEL BIJ! Er zijn nog maar een aantal plekken. Wanneer deze cursus vol is kun je je op de reservelijst plaatsen. Echter is er dan geen garantie dat je deel kunt nemen aan deze PRPP-Assessment cursus, deelname aan de speciale terugkomdag is dan niet mogelijk.

 

Bij inschrijving voor een cursus aangeboden door Ergologie zijn de volgende leveringsvoorwaarden van kracht:
Klik hier voor de algemene voorwaarden

Als je een klacht hebt dan horen wij die graag en handelen wij die zo snel en zo goed mogelijk af. De klachtenprocedure kun je lezen als punt 13 van de algemene leveringsvoorwaarden.
Klik hier voor de algemene voorwaarden