Ergologie

 


Alles wat bekend is over de 2022 PRPP Assessmet cursussen staat op deze pagina. Zodra er meer bekend is wordt deze pagina direct aangepast.

 

Eind februari 2021 is de exacte datum van inschrijving voor de 2022 PRPP Assessment cursussen bekend en te vinden op deze pagina (in principe opent de inschrijving op een zaterdag eind mei 2021 om 12.00 uur).

Eind februari 2021 zijn ook de data van de 2022 cursussen bekend.

Hoe de inschrijving in zijn werk gaat wordt ook eind februari 2021 vermeld.

De cursussen zitten snel vol, we kunnen alleen maar adviseren echt op de dag dat de inschrijving opent aan het begin van de middag om 12.00 uur klaar te zitten.

Er is geen wachtlijst voor een cursus (degenen die met aanmelden net te laat zijn worden als reserve-cursisten genoteerd).

Ook voor deelname aan eventuele in-company cursussen is geen wachtlijst (de organiserende instelling regelt zelf de cursisten en de inschrijving).

Kijk voor algemene informatie over de PRPP Assessment op de pagina van de PRPP Assessment cursussen in 2021. (De prijs kan veranderen.)

 

Alle mailtjes met algemene vragen over mogelijkheden van deelname aan de PRPP Assessment cursus of specifiek over de 2022 cursussen worden doorverwezen naar deze pagina. Meer dan er hier vermeld staat is niet bekend.

 

Op www.prpp.nl is te zien of er eerder in het buitenland een PRPP cursus gegeven wordt waar nog plaats is om aan deel te nemen (als er niets wordt vermeld is het niet bekend). Dit betreft dan cursussen die geheel buiten Ergologie of PRPP.nl om gaan.