Ergologie

 

 

 

PRPP-Assessment Extra Terugkomdag

1-daagse cursus
Cursusbedrag € 435,-

Vrijdag 19 april 2024
Cursustijden 09.00 - 17.00 uur

Locatie Aristo Utrecht CS

 

Er zijn enkele plekken vrij in de terugkomdag op 19 april 2024 bij Aristo Utrecht Centraal. Heb jij de PRPP-Assessment gevolgd, maar vind je het prettig om nog weer een keer een dag stil te staan bij de casuïstiek? Schrijf je dan in voor deze terugkomdag.

Als je deelneemt aan deze terugkomdag kom je in een groep met cursisten waarin een groot deel de 5-daagse PRPP-Assessment ca 6 weken ervoor heeft gevolgd. We gaan ervan uit dat je zelf je geheugen hebt opgefrist t.a.v. de 5-daagse PRPP-Assessment. Het is geen specifieke herhalingscursus. De reguliere opzet van de terugkomdag betekent dat waar nodig kort kennis wordt herhaald en 2 video’s worden bekeken, gescoord en besproken.  

Docenten
De dag wordt verzorgd door Jochen Bilderbeek en Remco Klopper. Zij zijn beiden PRPP-docent, lid van het internationale PRPP netwerk en ergotherapeut. 

Let op: je dient de 5-daagse PRPP-Assessment cursus te hebben gevolgd om je in te kunnen schrijven voor deze terugkomdag!

Accreditatie en certificering
Voor deelname aan deze extra terugkomdag zijn geen accreditatiepunten verbonden. Je kunt zelf het certificaat dat je aan het eind van de dag ontvangt uploaden in het kwaliteitsregister. Voor deelname aan de cursus is ADAP-registratie niet noodzakelijk.

Cursuslocatie
Aristo Utrecht-CS, Godebaldkwartier 357, 3511 DT Utrecht (Kantoren Janssoenborch Hoog Catharijne). Navigatieadres (per auto): Spoorstraat 22, Utrecht.
Deze locatie is per openbaar vervoer (trein) goed bereikbaar. Gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne, op 2 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht-Centraal.Hou rekening met zoeken naar een parkeerplaats en parkeerkosten als je met de auto komt.
www.aristo.nl

 

Inschrijven voor de PRPP-Assessment extra Terugkomdag

Bij inschrijving geeft u bij uw factuurgegevens aan en of uzelf of uw werkgever betaalt.

Let op: betaalt uw werkgever? Vraag dan van tevoren de factuurgegevens op bij uw werkgever (naam, adres, referentie / kostenplaats / ordernummer, emailadres). Indien een factuur later dient te worden aangepast wordt hiervoor € 52,50 administratiekosten berekend.

U kunt kiezen voor direct via iDEAL betalen of voor een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. In beide gevallen volgt de factuur direct via de mail.

De inschrijving loopt via een portal waarbij je een login maakt op basis van je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Via de portal heb je inzage in informatie over de cursus, de factuur en kun je vragen stellen, wijzigingen doorgeven, etc.


Klik hier om het inschrijfformulier Extra Terugkomdag te openen


Uw cursusinschrijving is definitief na betaling. Bij de inschrijving kiest u voor direct betalen via iDeal of later betalen op factuur. Direct betalen via iDeal geeft direct garantie op plaatsing in de gekozen cursus.

 

Wil je de gehele 6-daagse PRPP-Assessment cursus volgen inclusief een Terugkomdag?
Klik dan hier voor meer info en beschikbare data.

Voor vragen kun je mailen naar info@ergologie.nl. WEES ER SNEL BIJ! Er zijn maar een aantal plekken vrij. Wanneer deze cursus vol is kun je je op de reservelijst plaatsen. Echter is er dan geen garantie dat je deel kunt nemen aan deze PRPP-Assessment Extra Terugkomdag.

 

Bij inschrijving voor een cursus aangeboden door Ergologie zijn de volgende leveringsvoorwaarden van kracht:
Klik hier voor de algemene voorwaarden

Als je een klacht hebt dan horen wij die graag en handelen wij die zo snel en zo goed mogelijk af. De klachtenprocedure kun je lezen als punt 13 van de algemene leveringsvoorwaarden.
Klik hier voor de algemene voorwaarden