Ergologie

 

Ergologie volgt en hanteert strak de nieuwste overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het corona virus.

 

Vanaf 23 maart zijn de coronaregels vervallen en zijn we in principe terug bij de oude situatie wat betreft het geven van cursussen.

 

Wat houdt dit in voor de komende cursussen?

Wat gehandhaafd blijft zijn de basisadviezen, zoals:

  • Liever geen handen schudden
  • Hoesten of niezen aan de binnenkant van de elleboog
  • Handen wassen/regelmatig desinfecteren

 

Wat te doen als je corona-gerelateerde klachten krijgt?

Een cursist met verschijnselen zoals hoesten, snotteren of keelklachten moet
‘s morgens thuis blijven en met Ergologie contact opnemen (030 69 77 911 / 06 534 39 196).
Check op de eerste cursusdag of je gegevens correct op onze lijst staan, zodat je zelf ook bereikbaar bent tijdens de cursusdagen.

Als de klachten binnen een dag weer bijtrekken, kun je in overleg met Ergologie weer komen. Om die ene gemiste dag te overbruggen en de cursus goed te kunnen vervolgen is er voor die dag een thuiswerkopdracht, en moet thuis een video via internet worden gescoord. De opdracht en score neem je -als je bent opgeknapt- de volgende dag weer mee naar de cursus en worden door de docenten met je besproken.

Als je niet in één dag bent opgeknapt is verdere deelname aan de cursus helaas niet mogelijk. Met klachten in de cursuszaal zitten is niet de bedoeling. Je kunt dan gratis opnieuw een volgende cursus geheel of deels volgen, afhankelijk van het advies van de docenten. Naar een passende datum wordt in goed overleg gezocht.

 

We zijn blij dat er op een normale manier weer cursus kan worden gegeven. We zijn ondanks het opheffen van de regels ons als organisator en docenten er terdege van bewust dat Corona een blijvende zorg is, en vragen aan alle cursisten er zoals omschreven mee om te gaan.

 

Terug naar de homepage

Terug naar de PRPP@Work cursus 2022

Terug naar De Vakantietaak 2022

Terug naar de PRPP Assessment cursus 2022

Terug naar de PRPP Interventie cursus 2022